Idea Illuusia Raahesta päivää

Sanotaan, että kaiken takana on nainen... niin myös tässäkin tapauksessa. Idea Illuusia on vuonna 2001 perustamani mainostoimisto, joka elää ja hengittää Raahessa, Kauppaporvarin ala-aulassa.

Tänä internetin aikakautena ovat etäisyydet menettäneet merkityksensä. Sähköposti kulkee ajatuksen nopeudella paikasta toiseen eivätkä ihmiset välttämättä tapaa toisiaan kertaakaan pitkänkään asiakassuhteen aikana. On kuitenkin mukava tietää missä toisen fyysinen olemus asustaa.

Merja pähkinänkuoressa:

  • Valmistuin Kokkolan kauppoppilaitoksen markkinointilinjalta -84.
  • Työskentelin toimisto- ja kaupan alan töissä, kunnes vuonna -96 jatkoin opiskeluja.
  • Opiskeluaikani olin työssä paikallislehti Raahen Seudussa ilmoitusvalmistuksessa ja toimituksen avustajana sekä yhden kesän Pro Print -kirjapainossa Raahessa.
  • Valmistuin Lybeckerin käsi- ja taideteollisen oppilaitoksen medianomilinjalta graafiseksi suunnittelijaksi -01, jonka jälkeen perustin heti oman yrityksen.
  • Olen suorittanut Yrittäjän ammattitutkinnon Jyväskylän Tiimiakatemiassa ja 1. osan Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon opinnoista Raahen Porvari- ja Kauppakoulussa.


Idea Illuusia
Kirkkokatu 28, Nro 3
92100 Raahe
p. 050 523 9366

merja.hammar@ideailluusia.com
www.ideailluusia.com
www.facebook.com/IdeaIlluusia

Lisäksi saman katon alta löytyy
Tapahtuma- ja ohjelmapalvelu Funfaari
www.funfaari.com

merja_hammar_idea_illuusia.jpg

Elinkeinonharjoittajan on annettava kuluttajille 9.1.2016 lähtien verkkosivullaan ja vakiosopimusehdoissaan tieto tuomioistuimen ulkopuolisesta riidanratkaisuelimestä, joka on toimivaltainen kuluttajan ja elinkeinonharjoittajan välisessä riita-asiassa:

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Tässä rekisteri- ja tietosuojaselosteeni.